4 прически, които ще са хит през лято 2022


4 прически, които ще са хит през лято 2022
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е онова време от годината, когато търсенето на нова визия е съвсем естествено. В крайна сметка лятото е време за свобода и ново начало, а освежаването на косата активира самоизразяването в нови начала. Ако топлото време ви вдъхновява да загубите няколко стратегически сантиметра, за да се сдобиете с нова прическа, не сте сами. В жегата подстригването може да бъде ободряващо и преоткриващо. А ето и кои са стиловете, които ще са актуални този сезон.

1. Шулет

Границите между мълет и популярното в TikTok „вълче изрязване“ продължават да се размиват по нови и вълнуващи начини. И в крайна сметка за новия сезон получаваме шулет, което е омекотен мълет. Повечето фризьори ще адаптират външния вид, за да отговарят на текстурата на косата на човек и стила му като цяло.

2. Въздушни етажи

Това лято ще виждаме прически, които изглеждат ефирни и леки с пластове, без да изискват някаква термична обработка. Това е лесен за постигане стил, който изважда на преден план естествените вълни.

3.Боб до ключицата

За по-спокойна и неангажираща визия, нямате нужда от нищо повече освен боб с дължина до ключицата. Доказателство за това е шикозната Лаура Хариер, която доказва, че загубата на няколко сантиметра може да измине дълъг път за елегантна нова визия.

4. Ретро а ла 20-те

Помислете за онези симпатични прически от 20-те, които направиха голяма завръщане през 70-те. Тази силна, по-къса форма се появи в момент, когато културата настояваше за свобода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама