Бикси: Прическата, която покори Фестивала в Кан


Бикси: Прическата, която покори Фестивала в Кан
Снимка: Getty Images

Изглежда, че най-голямата тенденция при прическите за 2022 е придобила международна слава. 75-ят годишен филмов фестивал в Кан вече е към своя край, но тенденциите, които видяхме там, ще се задържат поне до края на лятото. Както се очакваше, звездите се „раздадоха”, когато става дума за красотата и тоалетите, но една прическа направи доста голямо впечатление: прическата „бикси“.

Жозефин Скривър, Грейс Елизабет, Ребека Хол и други звезди бяха забелязани в Кан с „бикси”. Прическата, която е комбинация между боб и пикси, наскоро беше видяна отвъд океана върху Сара Хайланд, Сиара, Алекса Деми и други.

Биксито е по-късо от боб, по-дълго от пикси и държи косата около врата и челото. Стилът предлага решение на жените, които искат да отрежат косата си през летните месеци, но не са готови за поддръжка на боб и не са достатъчно смели за пикси.

Тъй като фестивалът се очаква да продължи до 28 май, ние сме сигурни, че ще видим още много бикси прически и през следващите два дни. Ако търсите малко вдъхновение за лятната си прическа, ето някои от любимите ни варианти на тенденцията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама