Тенденциите на 2022: Женствени драперии


Тенденциите на 2022: Женствени драперии
Снимка: iStock

След няколко сезона, пълни с бохо естетика, царуваща на подиума като вечна романтика, дизайнерите се обърнаха към мечтаната, вдъхновена от богините, драпирана тенденция. Видяхме сякаш „течни” плисирани рокли, обагрени в смели цветове от Alberta Ferretti. И кой би могъл да забрави зашеметяващите модели от ламе в ревюто на Gucci Love Parade? Въпреки това, Loewe открадна светлината на прожекторите този сезон с плавни форми в нежни пастели, които създават лесна за носене интерпретация на драпираната тенденция.

4 МОДНИ ПРАВИЛА ЗА НОСЕНЕ НА КЕЦОВЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ

И така, как да носите това ултра-женствено творение, без да изглеждате като излезли от елинистичния период? Разбира се, ежедневните дрехи, които леко загатват за тренда, ще внесат малко от това ефирно усещане, без да са прекалено официални. Независимо дали става дума за прекрасна рокля, или отделни елементи, които могат да бъдат разчупени и съчетани с по-класически дрехи, не забравяйте да търсите падащи материи и много плисета.

Разбира се, минималистичните аксесоари ще завършат всяка визия, но не се колебайте да се впуснете в по-екстравагантни модни приключения като множество гривни или големи халки. Ето няколко драпирани модели, които си заслужава да включите в гардероба си през този сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама