Круизната колекция на Chanel: Монако, Формула 1 и спомени


Круизната колекция на Chanel: Монако, Формула 1 и спомени
Снимка: Getty Images

След двугодишна пауза, при която подиумите станаха цифрови и оживяваха чрез видео презентации, феерията на модната (и най-трепетно чакана) колекция Cruise най-накрая се завърна в целия си блясък. С грандиозно шоу Chanel стартира летния моден сезон в Монте Карло. 

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Разположено в рамките на емблематичния хотел Monte-Carlo Beach, шоуто на Chanel за 2023 се разположи върху цялата дължина на плажа и кея. Около 400 пък бяха гостите на събитието - звезди, модни инфлуенсъри и посланици на марката, които лежерно наблюдаваха колекцията върху бели шезлонги. Присъстваха всички - от принцеса Каролайн на Монако и Ванеса Паради до Кристен Стюарт, а моделите с финес демонстрираха най-новите творения на Вирджини Виард.

Отвъд вечния блясък, с който е известен Монако, колекцията на Chanel бе вдъхновена от най-голямото събитие в Княжеството: състезателната писта на Формула 1. Само си представете шофьорски гащеризони от елегантна коприна и пайети, графични шахматни модели, изработени от туид, и дори каска с марка Chanel.

Емблематичното казино Монте Карло също се оказа под светлината на прожекторите под формата на миниатюрна чанта за слот машина, докато други забавни, летни препратки включваха чанти, наподобяващи плажни топки, тенис ракети, чипове за покер и кутия за лед.

Френската марка се радва на дълга и забележителна история с Княжеството, заснета прекрасно от София и Роман Копола в трейлър. Мини филмът бе излъчен преди шоуто и включваше архивни изображения на Габриел Шанел в Монако, кампании, заснети от Карл Лагерфелд, и спомени за Грейс Кели, Линда Евангелиста и Кристи Търлингтън, почиващи на Френската Ривиера, облечени от глава до пети в Chanel.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама