Модели с извивки и бели коси представиха Valentino (ВИДЕО)


Модели с извивки и бели коси представиха Valentino (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Мнозина хора се чудят как биха изглеждали дрехите от висша мода в ежедневието. Е, от Valentino успяха да дадат доста задоволителен отговор на този въпрос, избирайки модели със съвсем „човешко” излъчване. Креативният директор Пичоли заложи на 50+ годишни дами, както и на заоблени красавици, които да разходят последните творения на модната къща по подиума. В модното си шоу, кръстено „Анатомия на висшата мода”, той включи и по-възрастни модели като Кристен МакМенами, Мари Софи Уилсън и Виолета Санчес.

Valentino представи колекция, която сама по себе си „комбинирана хармония от различни типове тела и облеклата, които ги обличат“. Роклите са както съвсем елегантни и изчистени, така и покрити с пайети и мъниста, а връхните дрехи са просто разкошни и сами по себе си акцент.

Пичоли дава много храна за размисъл с тази колекция. И докато най-запомнящите се модели са драматичните, то по-обикновените изпъкват с тяхната простота. Ето защо успехът на Valentino е много подобен на този на скиците на Леонардо да Винчи – намираме красота във формата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама