Седмица на висшата мода в Париж: Роклите, които трябва да видите


Седмица на висшата мода в Париж: Роклите, които трябва да видите
Снимка: Getty Images

Седмицата на висшата мода в Париж стартира преди няколко дни, давайки старт на един от най-вълнуващите моменти в модния календар за годината. Въпреки че пандемията продължава да смущава дизайнерите и присъстващите, тази седмица във Франция се проведоха, а и са планирани повече физически шоута, отколкото през последните 2 години взети заедно. Разбира се, редица международни редактори, известни личности и инфлуенсъри са в Париж, за да се запознаят с тенденциите от първия ред.

Графикът на ревютата, който започна със Schiaparelli и Dior в понеделник, с финес се слива с Chanel, Valentino и Balenciaga през следващите дни. Разбира се, освен че очите ни са широко отворени за всички знаменитости и тоалетите, с които присъстват на тези модни спектакли, няма как да не чакаме с трепетно очакване вълнуващите рокли, които се надяваме да украсят подиума.

DIOR HAUTE COUTURE ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2022

А до тук представените модели определено ни впечатлиха! Блестящи, пернати, мрачни и напълно фантастични, днес ще ви представим най-спиращите дъха рокли от колекциите Haute Couture за сезон пролет/лято 2022.

Купища блясък от Alexandre Vauthier

Ефирни материи от Chanel

 

Принцески тюл от Dior

Цветен блок от Celia Kritharioti

Море от сатен от Stephane Rolland

Бонбонени цветове от Maison Valentino

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама