5 модни тенденции, които ще са хит през 2022 според Pinterest


5 модни тенденции, които ще са хит през 2022 според Pinterest
Снимка: iStock

Pinterest е нашето място, когато търсим модно вдъхновение, планираме мечтаната сватба или просто събираме идеи за дългоочаквания ремонт у дома. От платформата публикуваха данни за най-добрите модни тенденции, които ще се развият през 2022 година. Докладът Pinterest Predicts съдържа много информация за това какво търсят потребителите, включително модните тенденции, които вече започват да се появяват в Instagram и TikTok. Така че, ако искате да изпреварите събитията и да се запасите с актуални модни находки, ето какво трябва да добавите в гардероба си възможно най-скоро.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2022: РЪКАВИЦИ ЗА ОПЕРА

1. Шахматен принт

Класическият скейтърски модел на кецове с шахмат никога не е излизал от мода, но принтът скоро ще бъде навсякъде, не само върху краката ни. Трикотаж с шахматни квадратчета, деним, чанти и дори маникюр са във възход във всяка цветова комбинация, която можете да си представите. Вече видяхме намеци за тази тенденция да се появяват в Instagram, така че бъдете готови!

2. Перли

Честно казано, винаги сме смятали перлите за вечна класика, но има тенденции как да ги носите най-добре във всеки един момент. Тази година всичко опира до нетипичните перлени модели по отношение на форма, дизайн, цвят и разположение. Помислете за дрехи, украсени с перли, талисмани с барокови огърлици и несъответстващи перлени обеци.

3. Готик

Вашето гневно тийнейджърско минало се обажда и иска още един шанс да усъвършенства готическата естетика. Да, стилът на тъмния пънк се завръща, но с доста по-модерен обрат. Потребителите на Pinterest не просто искат да облекат любимите си черни тениски и да сложат кожени чокъри, а търсят забавни начини да направят тенденцията малко по-лъскава.

4. Спално облекло

Нашата любовна афера със сатенените пижами все още е силна, но през 2022 ще премине на изцяло ново ниво. Тенденцията съчетава лекотата и комфорта на дневното облекло със сексапила и луксозното усещане на бельото. Помислете за ефирни нощници, топове, кафтани и дори тюрбани, ако искате.

5. „Допаминов” стил

Модата винаги е била забавен начин да изразите чувствата и емоциите си. Не би трябвало да е изненада, че смелите цветове и ярките шарки се оформят като най-голямата тенденция през 2022 г. Да, всички бихме могли да внесем малко повече допамин в ежедневието си с ярки розови рокли, брилянтни сини чанти или тоалети в цветовете на дъгата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама