Стилни начини да носим цвета на 2022


Стилни начини да носим цвета на 2022
Снимка: Instagram

Институтът за цветове Pantone обяви „Very Peri“ за цвят на 2022 година. Прекрасният лилав тон е описан като „най-щастливият и най-топлият от всички сини нюанси“ и наистина нямаме търпение да го вкараме в гардероба си!

Новият цвят е резултат от почти едногодишно проучване и прогнозиране на тенденциите. „Разгледахме толкова много области - от спорт до мода, за да видим какво вълнува хората. Ние наистина искаме цветът на годината да отразява случващото се в света около нас.“ каза Айзман, подчертавайки, че повишеният интерес към метавселената и платформите за игри до някаква степен се вдъхновили Very Peri.

Освен че е тон, използван в игрите, популярни сред поколение Z, цветът има дълбоки корени и в реалния свят под формата на люляк, лавандула и зеленика - растения, които несъмнено предлагат успокояващо усещане. Very Peri се появява и в много прогонозни модни тенденции – официалното представяне на цвета на Pantone включва визии от Lanvin, Chet Lo и Louis Vuitton.

За тези, които обикновено избират неутрални и приглушени палитри, лесен начин да въведете „Very Peri“ в гардероба е да стилизирате с черни или бели елементи. За забавен и небрежен външен вид можете да съчетаете с пастелно жълто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама