4 лесни прически, които ще са хит тази есен


4 лесни прически, които ще са хит тази есен
Снимка: iStock

Независимо дали става въпрос за изпробване на нов цвят или просто експериментаторски дух, възможността за промяна витае във въздуха с всеки нов сезон. Затова днес ще ви представим най-горещите тенденции, които освен че ще са хит тази есен, са и доста лесни за постигане, дори в домашни условия.

Ретро къдрици

Ретро къдриците са тънки, пълни с живот и свободни. Стилът от 70-те години се отличава с голяма индивидуалност и невероятна форма. От Кери Уошингтън до Яра Шахиди, къдравите текстури определено ще са супер актуални.

Плитки в „кутия“

Този стил е лесен за поддръжка и много гъвкав, а на всичкото отгоре не изисква толкова много опъване и дърпане в корените, както традиционните каре плитки. Знаменитости като Зендая, Теяна Тейлър и Фийби Робинсън са сред феновете на тренда.

Идеално права

Друга визия от 90-те се завръща тази есен, по всяка вероятност силно повлиян от предстоящия филм „Семейство Адамс“ с Катрин Зита-Джоунс. Този шикозен стил, който не изисква много поддръжка, се съчетава особено добре с всеки есенен гардероб.

Бретон тип завеси

Да, така известните “curtain bangs” все още държат първото си място, що се отнася до тенденциите за есента. Хората искат да експериментират повече с прически с разчупени бретони.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама