Най-подходящите прически за тънка коса


Най-подходящите прически за тънка коса
Снимка: iStock

Ако имате тънка коса, сигурно сте забелязали, че оформянето ѝ е почти невъзможно. Но това не е правило, с което трябва да се примирите. Освен с правилна козметика за коса (като маски против изтъняване и сгъстяващи серуми), новата прическа може да бъде най-добрият ви съюзник, стига да изберете правилната.

ТЕНДЕНЦИИ НА TIKTOK: ОЧНА ЛИНИЯ НА СЕРЕНА (ВИДЕО)

1. Вълнообразен боб

Тази фризура с дължина до раменете е изключително популярна и невероятно ласкателна. Помолете вашия фризьор да я скъси малко повече отзад за допълнително повдигане и обем.

2. Пикси

Ако търсите прическа, която не изисква много оформяне, пикси е точно за вас. Тя е идеална за тънка коса, защото не изисква много обем, а в същото време може да прикрие изтъняващи или оплешивяващи зони.

3. Остри етажи

Ако искате да запазите дългите си кичури, помислете за поддържане на остри, чисти етажи. В противен случай дългата коса може да изглежда отпусната и по-тънка, отколкото всъщност е.

4.Френски Боб

Нищо не казва шик така, както френския боб. Стилната кройка спира точно над челюстта, докато бретонът придава приятна нотка на плътност.

5. Дълбоко странично премятане

Дълбокият път на една страна е сигурен начин за визуално придаване на обем. Освен това, ще ви помогне да добавите баланс, като същевременно отвлича вниманието от горната част на скалпа.

6. Плътен бретон

Плътният бретон, допълнен от странични рамкиращи кичури, ще ви даде доста свобода на действие и обем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама