4 прически, които са хит в Лос Анджелис в момента


4 прически, които са хит в Лос Анджелис в момента
Снимка: iStock

В Лос Анджелис всички жени имат небрежен и готин стил. Освен това, те наистина се грижат за косите си – независимо дали става въпрос за детоксикация на скалпа, или за защита на кичурите. Съвсем логично, дамите от Лос Анджелис винаги търсят начини да освежат прическата си и за този сезон са се спрели на тези 4 прически.

1. Ретро къса

Всичко от 90-те се завърна по светкавичен начин и тази фризура се усеща като модерно намигване към тази епоха. Няма груби линии - само меки ръбове с малко дължина на тила и отпред, което придава на външния вид момчешка женственост.

2. Френски шик

За подстригване, което работи за всеки тип коса, мнозина избират дълъг френски боб. В Лос Анджелис обичат тази прическа, защото е елегантна и прави косата по-здрава. Краищата стигат точно над гърдите с много меки, дълги етажи навсякъде за скрито движение.

3. Естествени къдрици

Обемните къдрави прически са широко разпространени по улиците на Лос Анджелис в момента. Може да се каже, че става дума за комбинация от модерни афро стилове и етажи, рамкиращи лицето. Балсамът без измиване поддържа прическата най-добре.

4. Плажни вълни

Разделена по средата, този стил изглежда лесен на пръв поглед, има нещо повече – прическата включва акценти, гланциране, спрей за текстура и чести подстригвания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама