3 страхотни прически за мръсна коса


3 страхотни прически за мръсна коса

Всяка жена е попадала в ситуация, когато трябва да измие косата си, но часовникът и напредващото време определено не мислят така. Сухият шампоан е вариант, но ако и той не ви се струва достатъчен, просто си направете прическа, която ще прикрие проблема. Днес ще ви дадем няколко идеи, които ще ви спасят от неприятното усещане, че косата ви е мръсна.

Странична плитка

Може да ви изглежда наистина твърде обикновено решение, но повярвайте ни, ефектът е поразителен! Страничната плитка, която може да се превърне и в диадема, придава текстура и обем, прикривайки мазните корени на косата. Започнете с нанасянето на сух шампоан, а след това срешете добре гривата, за да не останат бели следи от препарата. Започнете да сплитате косата внимателно, като прикрепяте с фуркети.

Висока конска опашка

Конската опашка е „нож с две остриета” – може да замаскира проблема с мръсната коса, но и да го подчертае, ако не е направена както трябва. Нашият съвет е да заложите на „пухкава” опашка. Намокрете леко косата и я намачкайте с пяна за коса. След като вече сте постигнали разхвърляни вълни, топирайте горната част на косата и внимателно вържете косата без да я стягате твърде много.

Сплетен нисък кок

Ако сте надарени с дълга грива, то можете да пробвате оригиналния сплетен кок. Топирайте горната част, а останалата коса разделете на три равни части. Сплетете всяка една от тях и след това увивайте, докато не получите нисък кок. Фиксирайте го с фуркети и малко лак за коса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама