4 неподозирани места, на които да слагате грим


4 неподозирани места, на които да слагате грим
Снимка: iStock/Guliver

Нанесен равномерно и правилно, гримът прави чудеса с външния ни вид. С него можем да прикрием дребните недостатъци и да извадим на преден план най-красивите черти на лицето си. Но дали гримът е само за лицето?

Има някои места, на които много малко хора слагат грим, а те са мощни женски оръжия, които си струва да бъдат подчертавани. Особено щом стане въпрос за специален повод. Тогава използването на грим и върху тях е не просто желателно.

Вижте места, на които трябва да обърнем внимание и за които дори не сме се сещали досега да подчертаем

1. Чело

Слънчева целувка в средата на зимата. Нанесете пудра за открояване в центъра на челото и след това леко разнесете навън. Така ще придадете блясък на лицето, сякаш доскоро сте събирали слънчеви лъчи на някой плаж.

2. Вътрешни очни ъгли

Кой се нуждае от трета чаша кафе? Подчертайте очите, като нанесете сенки по ваш избор във вътрешните ъгли. Това ви кара да изглеждате будни, дори ако работите много, а сънят ви е дефицит. Така погледът ви ще изглежда свеж и бистър.

3. Деколтето

Използвайте кафяв молив и нарисувайте няколко точки около кривата в горната част на гърдите. Слейте ги с помощта на малка четка за грим. Завършете със старателно разнасяне на продуктите, за да прикриете контрастната разлика и да изглежда деколтето ви напълно естествено. Така оптически ще увеличите бюста и ще привлечете погледите към него.

4. Раменете

Ако тоалетът ви е с голи рамене, не пропускайте да ги подчертаете. Начинът, по който може да го направите, е с добър лосион за тяло с блестящ ефект. Използвайте коректор, ако видите малки пъпчици по тях и покрийте с фон дьо тен, за да създадете ефекта на идеално гладка и красива кожа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама