4 неща, които трябва да знаете за белите татуировки


4 неща, които трябва да знаете за белите татуировки
Снимка: iStock/Guliver

Татуировките с бяло мастило станаха тренд. Но тази форма на боди арт е много по-деликатна в сравнение с татусите с черно мастило. Преди да се решите на тази стъпка, по-добре се запознайте с някои факти, за да сте сигурни, че деликатните фигурални изображения ще отговорят на очакванията ви.

1. Заложете на опитен татуист

Да, това се отнася за всички татуировки. Но татуировките с бяло мастило са много по-предизвикателни. Поради концентрацията и разреждането на повечето бели мастила, отнема известно време и умения, за да се създаде идеалното изображение. Да не говорим, че бялото по-трудно се вижда на кожата, така че имате нужда от истински художник.

2. Не изглеждат добре на всеки цвят кожа

Това е страхотен вариант за хора с по-светла кожа, но не прекалено бяла или пък с розов подтон. В крайна сметка, именно цветът на кожата е определящият фактор за това колко видима ще се окаже татуировката ви.

3. Изискват специален дизайн

Бялото мастило трябва да допълва вашата идея за татуировка, защото не всички дизайни могат да бъдат изпълнени с помощта на този цвят. Освен това, колкото по-проста и фина е идеята ви, толкова по-вероятно е да се получи добре.

4. Не преминават теста на времето

Всички татуировки избледняват и след определен брой години изглеждат доста различно. А бялото мастило има тенденция да променя цвета си по-бързо от всяка друга боя и само след 5-6 години изглежда доста пожълтяло, в някои случаи с цвят „слонова кост”. В какъв нюанс ще се трансформира зависи само и единствено от наситеността на пигмента в боята и качеството на мастилото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама