4 различни визии само с една очна линия


4 различни визии само с една очна линия

Очната линия е мултифункционален продукт за красота, който никога няма да ви изневери. За много жени употребата му е трудоемко занимание, което изисква изключителна сръчност. Но всъщност със завидна доза търпение и няколко хитри идеи, можете да постигнете невероятни визии, подходящи за най-различни поводи.

Ежедневна визия

Този тип грим не бива да бъде забелязван от далеч, а да е с чисти линии и максимално естествен. За ежедневието най-добре използвайте течна очна линия, нанасяйки я максимално близо до линията на миглите. Докато е още мокра, с помощта на леко влажен памучен тампон, разнесете, така че да получите съвсем небрежен опушен ефект.

За офиса

Работното място изисква малко по-сериозна визия и не позволява почти никаква проява на въображение. Ние ви съветваме да заложите на сенки за очи в телесен цвят, изкусно допълнени от тънка очна линия без прекалено удължаване в краищата.

За романтична вечеря

Класическата комбинация между котешка извивка на очната линия и ярко червено червило винаги ще е актуална, затова ви предлагаме да заложите на нея. Започнете нанасянето съвсем близо до линията на миглите, като постепенно удебелявате.

За излизане с приятелки

Знаем, че колкото и добри момичета да сте, срещите с приятелките ви често приключват в любимия бар! Ето защо подобни ангажименти позволяват и по-дръзка визия. Можете да създадете вечното „котешко око“, опушвайки клепача, да използвате очна линия с брокат или да се доверите на така актруалната двойна очна линия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама