4 тенденции при маникюра за лято 2020


4 тенденции при маникюра за лято 2020
Снимка: iStock/Guliver

Знаете, че ноктите на една жена са визитната й картичка. Перфектният маникюр може да издаде изключително много за собственичката си, дори без да подозирате – дали иска да привлича внимание, дали предпочита комфорта, а дори и с какво се занимава. Ето кои ще са водещите тенденции при ноктите за този сезон. И не забравяйте, че винаги може да се доверите на нашите приятели от Салони за красота Murphy, които ще се погрижат ръцете ви да изглеждат безупречни и в крак с тенденциите.

1. Жълто

Една от най-известните американски маникюристи, Джин Сун, прогнозира, че жълтото ще преживее голямото си завръщане поради своя „безспорно младешки и забавен дух“. Много добре се комбинира с пастелно зелено, създавайки приятно звучене тип градинско чаено парти.

2. Почти безцветен нюд

По време на ревютата на седмицата на модата през 2020 почти всички бяха със съвсем нежно оцветени нокти. Можете да експериментирате, използвайки изчистен вариант, с матово покритие или пък с леки декорации, за да не е съвсем „голо“.

3. Омбре, но по-различно

Свикнали сме омбрето да е на един нокът, но това лято тенденцията е за цялостно преливане на нюансите. Всеки нокът е различен, преливайки цветовете един в друг. Можете да постигнете ефекта с всички гами.

4. Тропически мотиви

Какво по-забавно за летния сезон от малко морско настроение? Листа, фламинго, палми и папагали – декорациите са наистина всеобхватни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама