Тенденции при косите за лято 2020 (СНИМКИ)


Тенденции при косите за лято 2020 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Тенденциите за това лято се открояват с масивност, подчертана от съвсем леко движение. Това ни сподели топ коафьорът Благовеста Даскалова от Салони за красота Murphy.

Във формите най-актуалният тренд е боб в три различни варианта - абсолютно равен с текстуриране отвътре, добре познатият сасон и боб с елементи на шаг.

При късите форми се завръща и подстригването пикси, в малко по-различен грънч прочит.

Притежателките на дълги коси могат да разнообразят с невидими пластове, които дават движение на косата отново във вътрешната част.

Бретоните преминават и в този сезон под всякаква форма, особено по-късите.

При цветовете кичурите, воалите и омбрето остават на заден план този сезон, тъй като биват изместени от по-преливащи и по-глобални визии.

Най-големият тренд са блестящите, прозрачни и естествени цветове, така нареченият GLOW, както и пастелните оттенъци в трансперантно розово и синьо.

Завръща се и контрастното оцветяване от 2000 г., като горната част на косата е светла, а долната е тъмна.

Особено тренди са русите коси в студено и топло бежово – butter blonde и sandy blonde с дълбок корен. Брюнетките могат да заложат на шоколадови оттенъци със съвсем лека техника на изсветляване, която да озари дължините.

Стайлингът се откроява с мокър ефект, скулптурирани вълни с гел и грънч стил. Прибраната в горната част коса с разширяване в зоната на скулите, както и ниските опашки с аксесоари (връзки или перли поставени на пътя), също са модерни това лято. За по-специални събития са подходящи и свежите цветя.

Ако и вашата коса има нужда от промяна, може да се доверите на екипа на Салони за красота Murphy, където ще получите специално отношение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама