Вижте кои са бюти тенденциите за лято 2022 (ВИДЕО)


Вижте кои са бюти тенденциите за лято 2022 (ВИДЕО)
Снимка: iWoman

Лятото е почти тук, така че трябва бързо да се обърнем към тенденциите за вдъхновение и да си изберем визиите, които да пресъздадем през тазгодишния сезон. Ако и вие като нас обожавате цветните нотки със сменянето на сезоните, то не се колебайте – запишете си час още сега при специалистите от Салони за красота Murphy.

 

Днес ви показваме цялостно преживяване в салона, което да допринесе за лятната ви визия.

Започваме с процедурата Hydrafacial. Тя е неинвазивна за цялостна грижа на кожата. Апаратът работи посредством Vortex вакуумна система, персонализирани дюзи и серуми. Процедурата комбинира едновременно ексфолиация, екстракция (почистване), хидратация и антиоксидантна защита. Hydrafacial има за цел премахването на натрупаните клетки от кожата и замърсяванията от порите, като същевременно спомага за пенетрацията на веществата от серумите, който превантират кожата. Резултатите са видими още след първата процедура, а същевременно не нарушаваме ежедневието си, тъй като няма възстановителен период и зачервяването отшумява в рамките на 30 минути.

Няма как да пропуснем маникюра, където тенденциите тази година са по-смели от всякога - свежи, щури и бляскави, както на модния подиум. Versace ни изненада със сексапилен блясък и този тренд го пренасяме в нейларт дизайните с абстрактни форми и любимия ни телесен цвят. За поредно лято ще ни носят настроение неоновите цветове. Този сезон ни вдъхновява и ни позволява да бъдем смели и различни. Цветни акценти, блясък и още блясък! Вече не се налага да избирате любимия си цвят или нюанс – може да ги имате всичките!

Що се отнася до грима – за него можем да споделим същото! Матови цветни визии в комбинация от три цвята (а и повече) е една от най-актуалните тенденции за летния сезон.

Всичко това може перфектно да се съчетае с небрежна визия в косата – вълни с морски ефект, а горната част прибрана в семпли кокчета, които придават чар и непринуденост.

Вече може да си запазите час за любимата услуга и на един клик разстояние – в MurphyStyle Club (свалете го от ТУК)!

Murphy Style Club е приложение, създадено за лоялните клиенти на Салони за красота Murphy. Там можете да откриете специалните им събития, преференциални оферти и нещо повече – уникални промо кодове!

Именно с това се отличава приложението от уебсайта:

Резервиране на една или повече услуги.

Лесно отказване и презаписване на час.

Известия дни преди записания час, както и в самия ден.

Натрупване на лоялни точки, които се използват като отстъпка.

Уникални промокодове за рожден ден или други поводи.

Очакват ви, за да блестите заедно,

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама