4 тенденции за косата през зимата (СНИМКИ)


4 тенденции за косата през зимата (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Намислили ли сте какво ще правите с косата си тази зима? Може би студеното и мрачно време не действа добре върху желанието ви за експерименти, но пък и не може да занемарите грижите за 3-4 месеца. Крис Апълтън, фризьор на знаменитости като Ким Кардашиян, Дженифър Лопес и Дуа Липа, избра 5-те водещи тенденции при косата тази зима. Може би сега е идеалният момент да експериментирате с бретон, точно преди следващия конферентен разговор!

5 ПРИЧИНИ КОСАТА ВИ ДА ПОБЕЛЕЕ НА МЛАДИНИ

1. Бретон тип завеса

Вероятно сте виждали тази тенденция на някои актуални знаменитости като Луси Бойтън, Камила Кабело и Джей Ло. Този тип бретон е лесен начин да придадете на косата си свеж вид, без да се налага да я оформяте прекалено много, което хората търсят в момента. В крайна сметка, 2020 ни научи, че удобството е преди всичко!

2. Обемен и начупен лоб

Голямата и подскачаща коса се завръща! Тази секси, уж небрежна визия, вече не е запазена само за червения килим. Хората искат да върнат живота си, искат забавлението, обема и красивата коса.

3. Апетитен карамел

Търсите начини да повдигнете настроението си? Апълтън предлага да олекотите зимните цветове с карамелени нюанси.

4. Оформени ситни къдрици

Пандемията ни припомни това, че трябва да бъдем най-свободния човек, който можем и да не бягаме от себе си. Косата ви не се различава. Хората започнаха да възприемат естествената си текстура и захвърлиха всички пригладени сешоари и изкуствени букли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама