5 нежни тенденции при грима за пролет 2020


5 нежни тенденции при грима за пролет 2020
Снимка: Instagram

Дошло ви е „до гуша“ от всички нюд палитри? Разбираме ви. С времето те се превърнаха в нещо като любимия пуловер, само че не в гардероба, а в бюти рутината ни – успокояващи, познати и винаги на една ръка разстояние, когато не знаем какво по-интересно да направим. Но тези пролетни тенденции ще ви измъкнат от зоната на комфорт, без да се натрапват излишно.

1. Бяла очна линия

Ако не сте достатъчно смели, за да използвате ярък цвят, няма проблем. Бялата очна линия е свежо и доста шикозно включване, малко в стила на 60-те години, без да се чувствате напълно диви.

2. Ярки устни

Розово за пролетта? Не е съвсем новаторско решение, но не можете да сбъркате с класика. Пролетта обещава да ни преложи много варианти, които ще са с всякакви покрития.

3. Перлени акценти

Тенденция от подиумите на Седмиците на модата, която ще стане доста актуална през пролетта на 2020 година. И грим, и аксесоар – с един удар два заека.

4. Ментови сенки

Търсите нов оттенък? Заложете на мента. Този свеж нюанс работи както и да го нанесете – монохромно върху целия клепач, като акцент или в комбинация с нещо розово.

5. Много руж

Обичаме ружа и 2020 година определено не разочарова в това направление. Розовите и прасковени нюанси придават причудлив, току-що излязъл от градината „флъш“, който сякаш е изваден от роман на Джейн Остин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама