5 звезди над 50 споделят своите бюти тайни


5 звезди над 50 споделят своите бюти тайни
Снимка: Getty Images

Звездите в Холивуд са подложени на голям натиск да изглеждат винаги безупречно, което още повече се засилва с напредването на възрастта. Макар че голяма част от тях се подлагат на пластични операции, за да подобрят външния си вид, те полагат и редовни грижи за лицето и тялото си. Днес ви споделяме бюти тайните на 5 известни жени над 50 години. 

Дженифър Гарнър, 51

Ето какво сподели актрисата в интервю за Purewow.com: "Наистина нося слънцезащитен крем всеки ден - това е толкова важно. И си мия лицето всяка вечер. Трябва да си лягате с чиста кожа, за да може продуктите да работят за вас, докато спите. Редовно използвам ретинол за регенериране на клетките на кожата и използвам овлажнител с хиалуронова киселина в него, така че се събуждам, изглеждайки по-хидратирана и успокоена."

Дженифър Анистън, 54

„Приятелката“ обича процедури и продукти, които не нарушават естествената ѝ красота. Тайната ѝ? Стриктна комбинация от слънцезащитен крем, хидратиране и нежно почистване. А от време на време и нещо по-интересно. В скорошно интервю 54-годишната актриса призна, че няма никакъв проблем да „опитва почти всичко", за да държи бръчките далеч, включително седмични инжекции с пептиди против стареене.

Холи Бери, 57

На 57-годишна възраст Холи Бери активно спортува, мотивирайки жените по целия свят да последват нейния пример. Тя публикува своите тренировки в социалните мрежи и отделя много време за грижа за лицето си.

Една от нейните тайни са колагеновите маски. Актрисата също пие костен бульон.

Ето как самата Бери си прави тази напитка: "Можете да отидете до месарския магазин и да си вземете кости, които и без това ще изхвърлят. След това ги измийте хубаво и ги варете в продължение на поне 12 часа. Тази напитка е пълна с толкова много колаген, че е направо откачено".

Джулиан Мур, 62

Джулиан не използва грим в ежедневието си. Освен това слага слънцезащитен продукт на лицето си всеки ден от 23-годишна възраст. Преди важни изяви Мур не яде суши или други храни, които са богати на натрий.

Актрисата е фен на микронидлинга. Специалистите по красота използват тази процедура, за да стимулират производството на колаген и еластин. И разбира се, тя тренира, например прави йога 4-5 пъти седмично.

Дженифър Лопес, 54

В едно от интервютата си Дженифър Лопес сподели, че не се чувства по-възрастна от 20. Тя каза, че нейната тайна е да се грижи добре за тялото и душата си. Обича медитацията, тренира редовно и опитва различни упражнения. "Понякога тичам, карам колело или вдигам тежести. Друг път танцувам в студиото по 8 часа на ден. Просто продължавам да се движа."

Дженифър сподели и тайната на перфектната си кожа - сън, слънцезащитни продукти, серуми, добавки и водене на здравословен живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама