6 бюти тенденции, които ще видите тази есен (СНИМКИ)


6 бюти тенденции, които ще видите тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

През последните няколко години TikTok се превърна в място за наблюдение и анализиране на най-новите тенденции – и в модата, и в красотата. Независимо дали учим нови трикове за грим или изпробваме такива за грижа за кожата, платформата продължава да променя рутините ни. Вече видяхме възхода на толкова много различни естетики и докато се подготвяме за предстоящия сезон, ще ви запознаем с няколко бюти тенденции, които ще бъдат навсякъде тази есен.

1. Грим на рок звезда

Този грим заема централно място през останалата част от годината. От контурирани бузи до елегантни прически, пънк сцената е жива и процъфтяваща този сезон. Знаменитости като Бела Хадид, Меган Фокс и Кортни Кардашиян напоследък вдъхват нов живот на грима със своите изрусени вежди, опушени очи и смел руж.

2. Кокетка

Всеки тренд, вдъхновен от „Bridgerton“, има пръст във възхода на естетиката на „Coquette“. С големи дози женственост и царственост, външният вид се характеризира с розови бузи, лилави клепачи и лъскави устни, които обединяват целия вид.

3. Kidcore

Закачливата естетика е основно продължение на тенденциите за красота Y2K, които наблюдаваме през цялата година, и е свързана с това да се забавлявате с вашия грим. Няма определени правила за kidcore, просто го оставете да бъде всичко, което искате да бъде (с помощта на някои графични линии, неонови нюанси и кристални декорации).

4. Barbiecore

Вече видяхме тази тенденция да се разпространява в света на модата, така че не е изненада, че си проправя път и в света на красотата. За да постигнете Barbiecore, просто трябва да носите колкото се може повече розово – от клепачите до нацупените устни.

5. Лошо момиче

Максималистичният външен вид разчита на контуриране, плътни вежди, плътно котешко око и дефинирани устни (обикновено в нюд или лилави нюанси). Става дума за моделиране на увереност и усещане за сила във всеки един смисъл.

6. Уморени очи

Не, това не означава, че хората спят с грима си. Визията на сънливите очи (известен също като „сънлив грим“ или „изглед на уморени очи“) включва рисуване на котешкото око надолу, а не нагоре, както сме свикнали да правим. Сивите сенки за очи се използват за допълнително удължаване и полиране на котешкото око, преди същият цвят да се нанесе върху долната линия на миглите, за да се създаде опушено покритие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама