6 стъпки към перфектната визия "без грим"


6 стъпки към перфектната визия "без грим"
Снимка: iStock

Тенденциите идват и си отиват, но подчертаването на вашите естествени черти никога не излиза от мода. Точно тук идва минималистичният грим, известен още като „без грим”, който ви кара да използвате по-малко продукти по по-умен начин. Той борави с тонирани кремове, гелове за вежди и многофункционални цветни пигменти, с които да постигнете естествен блясък, идеален за слънчевите дни навън или просто когато нямате време и енергия. Ето как да прегърнете вечната тенденция за естествена визия и минималистичен грим.

Правилна грижа за кожата

Правилната грижа за кожата е задължителна - тя трябва да бъде хидратирана и ексфолирана, което ще подобри текстурата на всеки продукт, който поставите върху нея. В крайна сметка, добре подготвената кожа ви дава красив, хидратиран блясък.

Изравнен тен

Разбира се, използвайки най-малкото количество продукт. Вместо да слагате основа със средно до пълно покритие, скрийте проблемните зони с коригиращ цвета коректор и малка, прецизна четка.

Акцентирани вежди

Усъвършенстването на веждите е задължително и трета стъпка на всеки минималистичен грим. Можете да заложите на прозрачен гел за вежди, ако имате плътност, или тонирана формула, с която да запълните по-светлите и редки вежди.

Удължени мигли

Следващото е подобряването на вашите естествени мигли. Това означава включване на безцветна или поне много лека, удължаваща спирала, която оставя миглите разделени, а не тромави и тежки.

Бузи с мек фокус

Макар че със сигурност бихте могли да спрем дотук, ако искате да добавите още малко цвят – то нанесете течен или кремообразен руж.

Блестящи устни

Така популярните в момента формули като цветно олио за устни предлагат хидратация, блестящ ефект и лек пигмент на устните само с едно нанасяне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама