Гримьорка създава уникални оптични илюзии (СНИМКИ)


Гримьорка създава уникални оптични илюзии (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Мими Чой е родена в Макао, но семейството й се мести в Канада, когато е малка. Тя израства във Ванкувър, където живее и в момента. Първоначално работи като учителка, но се влюбва в гримьорството и го превръща в своя професия. Талантливата жена прави нещо изключително - с помощта на грим създава впечатляващи оптични илюзии върху лицето си. Затова не е изненадващо, че има 1,8 милиона последователи в Instagram.

"Винаги съм била артистична и преди правех сватбен грим, но не и нещо толкова лудо, както нещата, които създавам в момента."

Чой споделя, че често черпи вдъхновение за творенията си от видения, които има по време на сън, а също така от художници като Салвадор Дали и Мориц Корнелис Ешер.

"Когато направя определена визия, повече не я повтарям", твърди Мими.

Тя често качва кадри в социалните мрежи, показвайки как постига желаната визия, която понякога й отнема повече часове, но пък резултатът определено си заслужава.

Работила е за големи брандове като NYX Professional Makeup, MAC, Kryolan, Mehron, UNICEF, Warner Brothers и Samsung. През 2019 година Чой предизвика истинска сензация с грима си върху лицето на актьора Езра Милър на бала "Мет Гала".

Вижте още от впечатляващите й творения:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама