6 грим тенденции, които вече са демоде


6 грим тенденции, които вече са демоде
Снимка: Instagram

Опушени очи, смели цветове върху устните или контуриране - тези, както и много други грим визии е време да останат в миналото. Тежкият грим върху лицето с всеки изминал ден изглежда все по-ненужен, тъй като много жени решават да прегърнат собствената си естествена красота. Още повече, когато социалните контакти и събирания са сведени до минимум, дори изглежда леко смешно цялото това престараване с четките. Ето кои са тенденциите, които е крайно време да отпаднат от ежедневието ни.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА ГРИМ: 5 СТРАХОТНИ ПОЛЗИ

1. Тъмно червило

Различни нюанси на тъмните червила бяха любими на дамите в продължение на много години, но тази тенденция постепенно си отива. По-топлите тонове като розово и прасковено заменят драматичните бургундски нюанси.

2. Опушени очи

От 2010 година насам тази тенденция доста упорито се е настанила в женските сърца. Но сега фокусът е върху по-ярките и блестящи сенки за очи.

3. Матов завършек

Няма нужда да се притеснявате дали всяка пора е напълно покрита с фон дьо тен и пудра. Ако имате пигментни петна или следи от акне - просто използвайте коректор и комбинирайте с някакъв флуид, ББ крем или просто пудра. Тази визия ви прави да изглеждате здрави, блестящи и напълно естествени.

4. Слепени мигли

Напластяването на мигли, което Риана успя да наложи, вече излиза от мода. Ако сте сред любителите на грима може би ще ви допадне да експериментирате с наситено лилава, синя или зелена спирала.

5. Подчертани устни

Контурирането с молив а ла началото на 90-те вече е аут от трендовете. Дори пухкавите хиалуронови устни стават все по-малко популярни на Запад, давайки път на “зацапаните” такива, които са лесни за възпроизвеждане.

6. Котешки очи

Издълженият грим и по-специално очна линия вече влиза в графата “демоде”. За сметка на това, графичните очни линии превземат сцената.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама