6 прически, които карат дребните жени да се открояват


6 прически, които карат дребните жени да се открояват
Снимка: iStock/Guliver

Подобно на дрехите и обувките, които могат да помогнат за визуално издължаване, прическата също може да ни „удари рамо” с няколко илюзорни сантиментра. Намирането на прическа, подходяща за нашите черти, личен вкус и тип коса не е лесна задача, особено ако добавим и нисък ръст в уравнението. Ето обаче 6 прически, които някои от световните топ коафьори са подбрали за по-дребните дами, които искат да се открояват в тълпата.

8 ТАЙНИ, КОИТО БЮТИ ИНДУСТРИЯТА КРИЕ ОТ ВАС

1. Боб

Бобът е постоянен тренд и все още е изключително популярен. Прическата над раменете и по-къса дължина около тила помага за омекотяване на чертите, така че е идеален вариант за дребнички жени с квадратно или по-остро лице, които искат да разкрият врата си, добавяйки няколко сантиметра.

2. Миди

Ако не сте фен на късите прически, можете да заложите на миди или иначе казано - средна дължина. Този стил едва докосва раменете и ще направи торса ви да изглежда по-издължен.

Вижте тази публикация в Instagram.

The 2 hour natural look 😂 Magic by @patrickta @kathleen_hair

Публикация, споделена от Jenna Dewan (@jennadewan) на

3. Боб Каре

Боб каре се отличава със закачлива структура, доста често и леки вълни. Това е една от най-популярните тенденции през 2020 година, благодарение на Оливия Уайлд.

Вижте тази публикация в Instagram.

Grammy’s night out. 👵🏻

Публикация, споделена от Olivia Wilde (@oliviawilde) на

4. Лоб

Ако освен нисък ръст, имате и кръгло лице, това е вашата перфектна прическа. Лобът или дългият боб ще ви даде нотка свежест, изостряйки чертите ви и акцентирайки на брадичката ви.

Вижте тази публикация в Instagram.

diary of a girl who changes her hair a lot... @kristin_ess

Публикация, споделена от Lucy Hale (@lucyhale) на

5. Гарсон

Прическата гарсон е вечна класика, която днес е възродена като тенденция. Характерното тук е, че леко покрива ушите, разкрива врата изцяло, като същевременно придава обем в горната част на главата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Off to... ✈️💭🥰

Публикация, споделена от Laura Escanes (@lauraescanes) на

6. Мълет

Друг стил, който се завърна от 90-те години, е мълетът. Тази „кройка” е оригинална, но малко рискована, освен ако не обичате експериментите. Създава безгрижно усещане и свежо настроение. Бихте ли се осмелили?

Вижте тази публикация в Instagram.

WAP

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама