6 тенденции при маникюра за тази есен


6 тенденции при маникюра за тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Посрещаме есента с отворени обятия и нов маникюр. Независимо дали добавяме свежи есенни нюанси към колекцията си от лакове, или декорираме ноктите си с интересен дизайн, „прогнозата“ предвижда забавни и вълнуващи тенденции, които да изпробваме този сезон.

1. Игра на фолио

Ако си мислите, че фолиото е само за зимните празници покрай Коледа и Нова година, то със сигурност грешите. Този класически дизайн ще бъде хит през есента. Фолиото е задължително за тези, които обичат красивия и актуален маникюр. Можете да приложите цветя, животински щампи, блясък – всичко. Фолиата са чудесен начин да добавите измерение и да направите ноктите си персонализирани.

2. Желирани нокти

Всичко от 90-те се завръща с гръм и трясък и желеобразните нокти просто предизвикват радост. Тенденцията за полупрозрачни, подобни на стъкло нокти също е лесна за създаване и е страхотна основа за ноктопластика. Есенните варианти на желеобразните нокти ще включват забавни дизайни на костенурка и животински щампи.

3. Геометрични неутрали

Color blocking е чудесен начин да добавите фин дизайн и множество нюанси към ноктите си. Неутралните нюанси създават лесна за носене, земна атмосфера.

4. Бебешки френски маникюр

Обичаме френския маникюр, но този сезон класическият стил придобива „по-младежки“ завършек. „„Бебешкият френски маникюр“ е вашият типичен френски, но с по-тънка акцентираща (хром, сребро, злато) линия на върха на нокътя за по-фин и модерен вид. Освен това изглежда страхотно за тези с много къси нокти.

5. Тиквена мания

Основен елемент за есента е тиквата, а нюансите са страхотно допълнение към нашето вдъхновение за ноктите за есента. Този маникюр изцяло обхваща есента с красиви нюанси на портокал, топла неутрална основа и меден блясък.

6. Секси рок

Виждали сме „рок грима“ и прическите като медуза, които правят фурор в интернет, така че е правилно нашият маникюр също да получи изтънчено отношение. Глем рокът ще бъде хит тази есен. Това е стилът, който просто продължава да дава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама