Бюти тенденциите на 2022: Глазирани нокти


Бюти тенденциите на 2022: Глазирани нокти
Снимка: iStock

“Стъклената” красота изживява своя момент и новата тенденция за “глазирани” нокти не е изключение. Трендът превзема TikTok с бързи темпове и нищо чудно - кой би устоял на този млечен прозрачен цвят и лъскаво покритие, подобно на това на глазирана поничка?

Не е изненадващо, че този маникюр е предпочитан от Хейли Бийбър, която заложи на него на Met Gala през май и популяризира допълнително визията с пускането на линията си за грижа за кожата, Rhode Skin. Смело я последваха Ванеса Хъджънс и Сидни Суини.

TikTok наскоро доразви минималистична мания на Бийбър, като хаштагът #glazeddonutnails в момента има повече от 5 милиона гледания.

Защо “глазираната” тенденция е толкова популярна? Много просто - всички избират по-естествено изглеждащи нокти, особено през лятото. Освен това, топлите месеци са най-доброто време за експерименти с външния вид на ноктите - от смели нюанси до вдъхновените от Y2K пеперуди и “желирани” нокти.

“Глазираните” нокти постигат перфектния баланс – те са неутрални с щипка допълнителен ефект и идеални за всяко настроение или място. Не е изненада, че мнозина са изкушени, тъй като маникюрът демонстрира елегантност и финес.

@opi How to: #HaileyBieber aka #GlazedDonutNails Tutorial by @Zola ✨ 🍩 💅🏼 #haileybiebernails #chromenails #metgala #metgalanails #opi ♬ original sound - OPI

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама