5 тенденции при маникюра за пролет 2022


5 тенденции при маникюра за пролет 2022
Снимка: iStock

Зад кулисите на модните ревюта, на червените килими или в офиса, всичко се върти около дрехите или косата. Някак логично е да забележите нечий грим, но почти никога ноктите. Но от както Instagram и Pinterest се превърнаха във виртуално портфолио за всички майстори на маникюрите, това изкуство се разшири далеч отвъд прилежно оформените нокти. Сега разполагаме с оригинални цветове, 3D дизайни и бижута за нокти. Ето и кои са тенденциите, които ще виждаме все по-често тази пролет.

1. Геометрични дизайни

Изкуството на ноктите и яркият маникюр могат да ни донесат радост и спонтанност. Геометричните форми в различни цветови палитри са се доказали като лесни за изпълнение и много зареждащи.

2. Неонови яркости

Възхитително живите цветове и дизайните, вдъхновени от 80-те, излъчват слънчева енергия всеки път, когато погледнете надолу към ръцете си.

3. Смел микс с червено и розово

Един хем изчистен, хем смел маникюр в ярко розово и червено връща усещането за забавление и жизненост в живота на хората.

4. Нежно синьо

Един от най-успокояващите нюанси за гледане, приглушеното синьо (или тазгодишното „Very-Peri“) е подходящ оттенък, който да нанесете тази пролет. Съчетайте го със закачлив дизайн като този шахматен принт.

5. Конфети

Конфетите по ноктите изглеждат празнично, забавно и могат да се носят във всеки сезон – всичко зависи от основата, която сте избрали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама