Какво казва за вас любимият цвят за нокти


Какво казва за вас любимият цвят за нокти
Снимка: iStock/Guliver

Лакирането на ноктите е един от най-лесните начини да изразим себе си. Той може лесно да се слага и маха, можем да изберем най-новите тенденции или пък да се придържаме към класическите нюанси. Макар на пазара да има безкрай цветови опции, всяка от нас има личен любимец, към когото се връща отново и отново. Ето какво казва за вашето лично Аз любимият цвят за нокти.

1. Червен

Червените нокти показват, че сте страстни или поне искате да бъдете видени като такива. Смел цвят, което означава, че обичате да показвате увереност, сила и блясък. Не се страхувате да бъдете център на внимание.

2. Розов

Носенето на розови нокти издава женствена натура, която е в постоянно търсене на забавление. Вероятно сте интуитивни личности, доста амбициозни и ориентирани към кариерата.

3. Оранжев

Дръзки и импулсивни може са първите неща, които ви описват. Това е цвят, който е пълен с топлина и енергия и често се свързва с ентусиазъм и креативност. Не ви интересува какво мислят другите за вас и определено знаете как да се забавлявате.

КАКВО ОЗНАЧАВАТ БУКВИТЕ, ИЗПИСАНИ НА ДЛАНИТЕ ВИ

4. Лилав

Ако харесвате лилаво върху ноктите си, то значи обичате да изразявате вашата творческа страна. Вие сте чувствени, на моменти мистериозни и никога не падате духом.

5. Син

Синьото обикновено се свързва със спокойствие, но когато говорим за лак, има различни вибрации. Носенето на син лак, особено по-ярките нюанси, показва, че сте забавни и вълнуващи личности, отворени към света.

6. Черен

Ако обичате да носите черен лак, вие сте креативна личност, която обича да мисли извън кутията. Бихте могли да бъдете авторитетен и сериозен човек, но в същото време сте и достатъчно смели.

7. Неон

Тези нокти сякаш изискват внимание. Вие сте безстрашни, енергични и винаги в центъра на събитията. Лесно можете да започвате разговори, дори с непознати.

8. Нюд или френски

Телесните тонове издават, че сте прям и сигурен човек, но понякога не вярвате достатъчно силно в собствените си качества.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама