Тенденции при маникюра за 2021 (СНИМКИ)


Тенденции при маникюра за 2021 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Надали човечеството помни по-дългоочаквана нова година от 2021. Размахайте ръцете си във въздуха и отделете секунда, за да разгледате ноктите си. Готови ли сте за нови възможности? Ако отговорът е „да”, значи сте на правилното място. Днес ще ви представим най-големите тенденции, що се касае до маникюра. Сигурно мнозина ще са разочаровани, защото честно казано трендовете са доста еднотипни, но за сметка на това адски стилни! Ако пък се чудите къде можете да превърнете мечтания дизайн в реалност, то нашите приятели от салони за красота Murphy винаги са насреща, за да ви помогнат.

1. Металически мат

Този тренд дава на лака съвсем нов облик, почти извънземен. Металическите отблясъци са някак тонирани и приглушени, без да са напълно загубени. Идеална визия за тези, които искат да се насладят на металик, но смятат, че блясъкът е за празничния сезон.

2. Котешко око

Котешкото око се наложи още преди няколко сезона, но сега се завръща по-силно от всякога. Е, и с малката разлика, че тази година повелява ефектът да се носи върху нюд гамата.

3. Животинска шарка

Леопарди, питони, жирафи, та дори и крави! 2021 определено ще бъде наситена от животинско разнообразие.

4. Голи нокти

Забравете за млечната нюд гама от миналата година. Сега на мода са „голите” нокти, лакирани единствено с леко розовееща основа за френски мникюр. Блясъкът обаче е задължителен!

ВИЖТЕ ОЩЕ ИДЕИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

По случай Свети Валентин Салони за красота Murphy са ви приготвили специални промоции. Сега можете да се поглезите със сешоар + маникюр с гел лак на цена от 60 лв. вместо 70 лв., а освен това ще получите и подарък терапия за коса Loreal Professionnal.


НАУЧЕТЕ ТУК ПОВЕЧЕ ЗА ПРОМОЦИИТЕ ИМ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама