Изберете правилната козметична грижа срещу целулит


Изберете правилната козметична грижа срещу целулит
Снимка: iStock/Guliver

Дами, вече сме наясно: Целулитът е сериозен противник, който изисква сериозни мерки. Правилният хранителен режим, добре структурираният тренировъчен план и достатъчният прием на вода са в основата на борбата срещу неприятната портокалова кожа.

Локалното приложение на козметични средства може да бъде чудесно допълнение към тях. Вероятно вече сте чували за антицелулитната серия на немския бранд Кройтерхоф. Доказаната й ефективност я превърна в заслужен любимец през последните няколко години. Тя е създадена с идеята, че постоянството е ключов фактор за успех на антицелулитната грижа. А постоянството изисква удобство и комфорт – това означава да изберем формула, която да се впише безпроблемно в ежедневието ни. Затова комплексната антицелулитна серия на Кройтерхоф предоставя избор между цели 4 продукта:

Душ гел ексфолиант с фини пилинг частици, които почистват порите, премахват мъртвите кожни клетки и стимулират микроциркулацията. Дългосрочно това води до по-стегнати и гладки бедра и дупе. След душа кожата е идеално подготвена за следващите стъпки от антицелулитната грижа.

Серум за интензивна 14-дневна терапия. Високотехнологичният патентован комплекс Liporedux редуцира мастните депа, дренира тъканите, активизира кръвообращението и синтеза на колаген. В допълнение, лецитин, пантенол и масло от лимонова трева подхранват, тонизират и хидратират. Серумът е чудесен избор за ударно начало на борбата срещу целулита или за видими резултати преди лятната почивка.

Антицелулитният гел с мощен загряващ ефект е най-популярният продукт от серията. Той съдържа висока концентрация на кофеин и карнитин и е предназначен за поддържаща ежедневна грижа. Формулата му позволява приложение на механичен или електрически масажор.

Боди лифт гел е най-новото попълнение в антицелулитната програма на Кройтерхоф. Той представлява лосион за тяло с фина крем-гел консистенция, който стяга контурите на тялото и повишава еластичността на кожата благодарение на карнитин и специален фитокомплекс за отслабване. Голямо предимство е термонеутралната му формула – ако сте с чувствителна кожа или не желаете да използвате продукт със загряващ ефект, Боди лифт гел е отлично решение. Той може да бъде нанасян върху цялото тяло без дискомфорт – това го прави изключително подходящ за бременни и кърмещи дами или други групи с повишена чувствителност; почитателките на бързо попиващи формули и тези, които търсят целогодишна поддържаща грижа за стегната, плътна и гладка кожа.

Изберете своята формула и преборете целулита неусетно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама