Избраха Мис България 2019 (снимки)

  • Избраха Мис България 2019 (снимки)
    Дата: Снимки: Hilife
Дата: 22.11.2019 Снимки: Hilife
Iwoman.bg

Радинела Чушева вчера беше избрана за "Мис България" 2019 на стилна церемония. Тя ще представи България на световния финал "Мис Планет" през 2020 година.

Красивата брюнетка е на 23 години от София. Бакалавър "Журналистика" в УНСС, а в момента учи и магистратура. Поезията и танците са любимите й хобита. Била е адреналинка в "Господари на ефира".

Румяна Данаилова от Варна спечели титлата "Мис България Глоуб" 2019 и ще представи България на едноименния световен финал. Тя е на 20 години, завършила е Частна търговска гимназия във Варна със специалност "Банково дело". В момента е студентка в Икономически университет - Варна и изучава "Икономика и управление на търговията".

Втора стана Стелияна Иванова на 18 години от Пловдив. Тя ще представи България на конкурса "Мис Земя".

На трето място се нареди Мария Попова от Асеновград, на 22-години. Завършила е спортно училище с профил "Волейбол". В момента има свой бизнес.

На вчерашната церемония опънинг денс, съчетание на силни визуални мотиви, въздействащ танц и тематичен нетрадиционен стайлинг пресъздаде глобалното замърсяване на въздуха и природата, своеобразен протест към безхаберието на хората към планетата Земя.

В журито на конкурса бяха включени четири носителки на титлата "Мис България" - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс "Мис Планет" 2019.

Вижте още снимки на Мис България 2019:

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.