Най-актуалните цветове при косите този сезон

  • Най-актуалните цветове при косите този сезон
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 22.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Подобно на модата, прическите и цветовете се променят бързо. През 2018 година видяхме цветовете на дъгата - розово злато, ванилова лавандула, пепеляво русо, медно и целенасочено сиво. Дори имаше кратък период, в който властваше цветовото многообразие а ла "еднорог". Ето кои цветове се очакват да триумфират през новия пролетно-летен сезон.

Естествени цветове

Нюансите, които изглеждат като създадени от природата, ще продължат да бъдат актуални, редом с розовата ярка гама, според Фред Конърс. Разбира се, това не означава, че цветът на косата ви ще изглежда скучен. Има достатъчно палитри, благодарение на които гривата ви ще направи изявление, без да е необходимо да бъде скандално.

Ярки огнени нюанси

Може да сте приели завръщането на модата от 90-те години, но как ви се струва завръщането на цветовете от този период? Диана Галегос потвърди колко актуална ще бъде рижата и огнената гама, казвайки: "2019 ще изглежда повече като 90-те!"

Тонове а ла "студено кафе"

Знаменитият стилист и колорист, Джоел Уорън, сподели, че вдъхновените от кафето цветове ще станат изключително популярни през новия сезон, особено през пролетта. Всички лешникови и топли медни тонове трябва да останат в миналото, отстъпвайки място на студеното кафе.

Вдъхновение от… патладжани

Ако се чудите как да избягате от скучното кафе, но не сте чак толкова смели за рижавото, патладжанът идва на помощ! Лъскавият зеленчук ще изглежда най-добре, ако имате по-матов тен на кожата.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.