Перфектната конска опашка в 3 лесни стъпки


Перфектната конска опашка в 3 лесни стъпки
Снимка: iStock/Guliver

Мечтаете си за буйна и висока конска опашка, която с изящество се развява по гърба ви? А в действителност получавате леко сплескана опашка, която се смъква на 5-тата минута, след като сте я вързали? За щастие, днес събрахме 3 лесни трика, благодарение на които ще получите идеалната прическа.

1. Създайте обем „в аванс”

Забравете за "вафличките", които са адски демоде, а и съвсем не са подходящи за този тип прическа. Преди да започнете да връзвате косата си, срешете я с глава надолу, използвайки сешоар. Може включите и спрей за обем в корените.

2. Събирайте на секции

Не вдигайте цялата коса наведнъж, защото така ще се сплеска по-лесно. Вместо това, разделете косата на секции и започнете от средните дължини, оставяйки предната част на косата последна. Може с пръсти да издърпате няколко кичура, които да паднат свободно покрай лицето ви и да придадат закачлив вид на прическата.

3.Стабилизирайте допълнително

Надали съществува конска опашка, която да си седи на мястото без допълнителна подкрепа. Използвайте форкети или обикновени фиби, които да подпъхнете под ластика, за да не се смъкне опашката от тежестта на косата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама