Ритуалът за красота на Ева Лонгория


Ритуалът за красота на Ева Лонгория
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди седмици Ева Лонгория навърши 42 години, но изглежда прекрасно за възрастта си. Това до голяма степен се дължи на факта, че е щастлива - има любящ съпруг, успешна филмова кариера и милиони фенове по цял свят. Актрисата също така се грижи за лицето и тялото си, като използва качествена козметика, храни се здравословно и спортува.

"Обичам овлажнителите. Сутрин обикновено нанасям един, след което си слагам и слънцезащитен продукт. Вечер използвам серум, който оставям да попие наистина добре. Тъй като пътувам често в козметичния ми несесер винаги има много овлажнители, които използвам преди да излетя. Също така по време на полет нося маски, балсам за устни... Обичам горещите кърпи, които дават за лице там", сподели Ева пред сп. People.

Що се отнася до тялото й: "Много съм активна. Обичам да тичам, правя йога, пилатес, SoulCycle, като постоянно ги сменям. Внимавам с какво се храня и пия много вода. Всички смятат, че има някаква тайна, за да изглеждаш добре, но всъщност всичко се свежда до диета и тренировки".

First day of vacay and this is how I feel! 🙌🏼 #happyholidays🎄

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Dec 20, 2016 at 4:38pm PST

Най-добрият бюти съвет, който е получавала? "Използвай слънцезащитен крем. Майка ми постоянно следеше дали го правя. Това беше важен урок, тъй като кожата, за която се грижите, когато сте на 20, ще бъде тази, която ще имате на 40. Особено за латините. Много смятат, че тъй като имат тъмна кожа не трябва да използват слънцезащитен крем, но това не е истина. Всички видове кожа имат нужда от защита от вредите UV лъчи."

No looking back! #2017

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Jan 3, 2017 at 2:12pm PST

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама