Тайните за красива коса на Меган Маркъл


Тайните за красива коса на Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Още със самото си стъпване в светлината на прожекторите, като част от актьорския състав на „Костюмари”, а доскоро и като член на кралското семейство, Меган Маркъл винаги е впечатлявала със средно дълга и красива коса, която с годините се превърна в нейна запазена марка. Съпругата на принц Хари е известна с това, че винаги залага на едри къдрици в стила на стария Холивуд или нисък небрежен кок.

Всъщност, миналия ноември за първи път видяхме стари снимки на Маркъл, на които се вижда естествената й коса. Фотосите показаха ситни и обемни къдрици, които изглеждат доста по-различно от добре оформените вълни, с които сме свикнали да я виждаме.

1. Подстригва се често

Подобно на принцеса Даяна, Меган избира да подстригва косата си редовно и със съвсем малки изменения, за да не фрапира с рязка промяна в прическата. Диана очевидно е взела това решение, за да гарантира, че вниманието на пресата е изцяло върху благотворителната й работа, а не върху прическата.

2. Небрежен кок

Любимата прическа на Меган Маркъл е шикозен начин за стилизиране на косата на втория или третия ден и въпреки че се нарича „messy”, кокът изглежда събран и елегантен, без да е твърде строг. Разбира се, с натоварен график за деня и нощта, Меган няма време да извърши цялостно измиване на косата и някаква особена промяна в прическите. Така че, това е нейният начин за контрол над ситуацията – през деня залага на кок, а за вечерта оставя свободните вълни да паднат върху раменете й.

3. Използва качествена козметика

Лидия Селърс, която работи с косата на Маркъл две години преди херцогинята да се премести във Великобритания, наскоро разкри как косата й изглежда толкова блестяща и перфектна през цялото време. Оказва се, че Меган си има любима линия грижа за коса. Серията Kérastase Oleo Relaх, благодарение на специалните масла във формулата ѝ, действат заедно със сешоара или пресата, за да предпазят косата от влага и да предотвратят появата на frezz ефект. Любимите продукти на Меган Маркъл може да откриете при нашите приятели от салони за красота Murphy.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама