Тайните за красота на Аманда Сийфрид


Тайните за красота на Аманда Сийфрид
Снимка: Getty Images/Guliver

Свикнали сме обикновено да виждаме Аманда Сийфрид с безупречен грим и прическа на червения килим, но 31-годишната актриса разкри, че в ежедневието си не отделя толкова време, за да се разкрасява. 

Звездата, която преди дни роди дъщеричката си, сподели, че залага на удобството, когато няма специален повод.

"Прекарвам по-малко от 5 минути пред огледалото. Не съм от типа момичета, които си слагат грим, за да привличат вниманието", каза актрисата в априлския брой на сп. Marie Claire. 

Вместо да разчита на арсенал от продукти, тя има навици, които й помагат да се оправя бързо и улесняват режима й. 

За да има здрава коса, Аманда я мие веднъж седмично и избягва стилизиращи продукти. Единственото й изключение е натуралният сух шампоан от Lulu Organics.

Звездата от "The Last Word" използва 3 едни и същи козметичи продукта на Clé de Peau Beauté, откакто е започнала да работи с бранда през 2010. Става въпрос за Clé de Peau Beauté Softening Cleansing Foam, La Crème и Protective Fortifying Emulsion SPF 22.

Тъй като актрисата смята, че нанасянето на фон дьо тен "изглежда като много работа", тя го пропуска и вместо това използва коректор, за да прикрие червените точки, ако се налага.

Друг продукт, който тя не използва, е спирала. Сийфрид спестява време, като си боядисва естествено русите мигли

Актрисата също така ежедневно практикува медитация и тренира (обожава Pure Barre и скачане на въже). Тя използва етерични масла и кристали, за да подчертае естествената си красота. 

"Постоянно търся начини да бъда по-здрава, щастлива и да бъда по-осъзната, като всичко идва отвътре", каза звезда пред изданието. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама