Трикове за безупречен вид от звездите


Трикове за безупречен вид от звездите
Снимка: iStock/Guliver

На червения килим звездите изглеждат зашеметяващо. Това до голяма степен е благодарение на техните стилисти, гримьори и фризьори. Перфектният им външен вид се дължи и на множество малки трикове, които специалистите споделиха. Тези съвети са изключително лесни и всяка жена може да ги изпробва вкъщи.

1. Кремообразни бели сенки за бели зъби

Това е доста странен трик, но работи. Няма дълготраен ефект, но е достатъчно поне за първоначалните снимки. Кремообразните сенки не се забелязват, а зъбите ви ще изглеждат зашеметяващо бели.

2. Масло от ший при ходене на високи токчета

Ходенето с обувки на високи токчета е предизвикателство за много жени. Преди да ги обуете, масажирайте краката с масло от ший, след това нанесете пудра. Така ще ви е много по-комфортно.

3. Оформящо бельо

То оформя тялото и прикрива недостатъците. Можете да го закупите от почти всеки магазин за бельо.

4. Сенки за по-плътен път на косата

Ако сте с изпъната назад коса, но имате по-редки участъци, можете да се доверите на сенките. Те ще направят очертанията на косата много по-плътни. Единственото, за което трябва да внимавате, е сенките да са в същия цвят като косата ви.

5. Найлонови торбички за тесни обувки

Ако имате любим чифт обувки, които обаче не носите, защото са прекалено тесни, използвайте найлонови торбички. С тях много по-лесно ще успеете да ги обуете. Специалистите твърдят, че можете да използвате и лубрикант.

6. Тиксо за повдигане на гърдите

Можете да използвате тиксо, когато деколтето е дълбоко, но има презрамки, които могат да прикрият парченцата тиксо. Не забравяйте да закупите бебешко олио, преди да се захванете с лепенето, защото свалянето на тиксото може да разрани кожата ви.

7. Паста за зъби за почистване на обувки

Натъркайте малко паста за зъби върху одрасканото място, след като отмийте. Пастата за зъби върши перфектна работа и за почистване на бели маратонки.

8. Подсладител за премахване на петна

Много важно е петното да е прясно, за да може подсладителят да попие. Ако попаднете в ситуация, в която сте навън и нацапате дрехата си, това е чудесен начин да реагирате веднага и да запазите безупречния си вид.

9. Сапун за ципове

Ако ципът заяжда и не можете да откопчаете или закопчаете дадена дреха, използвайте твърд сапун. Минете с него по зъбците, след това закопчаването ще стане значително по-лесно.

10. За дълготрайно червило

Правило ли ви е впечатление, че някои дами просто нямат нужда да коригират червилото си. Дори след няколко часа, в които ядат и пият, то все пак остава на мястото си. Как става това? Тук нямате нужда от скъпо червило или определена техника за нанасяне. Просто спрете да облизвате устните си. Да, в началото ще ви е трудно, защото това е навик, който често не забелязваме, но с времето ще свикнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама