Барби, Малката русалка и Уенсдей Адамс са топ трендовете за Хелоуин грим този призрачен сезон


Барби, Малката русалка и Уенсдей Адамс са топ трендовете за Хелоуин грим този призрачен сезон
Снимка: Foreo

Най-култовите герои от хитовите филми за 2023 г. стоят зад топ визиите за Вси Свети тази година. „Барби“, „Малката русалка“, „Еуфория“ и Уенсдей Адамс са сред най-търсените в Instagram образи за пресъздаване чрез атрактивен грим. Не е изненада, че големите тенденции тази година идват направо от поп културата, защото тези филмови продукции буквално завладяха интернет при излизането си на екран.

От смелия, блестящ грим на героите в „Еуфория“ до новата любимка на всички – Барби – този сезон наистина има по нещо за всеки фен на Хелоуин и атрактивния грим. За да издържи визията, обаче, експертите от шведската марка FOREO припомнят, че е ключово да подготвите кожата. Особено тежките гримове, на които се залага за този празник, издържат с часове само на добре измита и хидратирана кожа.

ТОП ГРИМ ИДЕИ ЗА ХЕЛОУИН

Хелоуин Барби – не е изненадващо, че Барби е в Хелоуин класациите за преобразяване тази година. Заложете на красивия, закачлив, розов грим, който Марго Роби носи в хитовия филм и няма да сбъркате. А ако обичате да експериментирате, може да се заиграете с цвета на кожата и да заложите на червено.

Уенсдей Адамс – по-рано тази година сериалът Wednesday счупи рекорди по гледания в Netflix. Мрачната и мистериозна героиня на Тим Бъртън е универсален образ, който да изпробвате за Хелоуин. Можете да заложите на дрехи в нейния стил за призрачно преобразяване, но да заложите на грим от тъмни устни, черни сенки за очи и плитки ще бъде напълно достатъчно.

Малката русалка – един от най-големите филми на годината беше „Малката русалка“ и феновете все още говорят за прекрасното превъплъщение на Хали Бейли като Ариел. Тази филмова мания от лято 2023 г. се очервата като грим тренд за зимата също. Ключовите съставки са да използвате лилаво за сенки и перли за наистина ефектна, ефирна визия.

Мади от Еуфория – ярките сенки за очи в тюркоазено или лилаво и блестящи камъчета на клепачите крещят Мади от Еуфория и са лесен начин за ефектен грим, с който да заблестите на празника.

ТРИКОВЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА КОЖАТА

Преди да се премине към преобразяването на 31 октомври, експертите от шведската марка FOREO, известна с модерните си решения за грижа за кожата, припомнят, че е важно как ще подготвите кожата, така че дори и най-взискателният грим за Хелоуин да издържи цялата вечер.

Стъпка 1: Призрачно сияйна и почистена кожа

Първата стъпка към успешния грим е правилно почистената кожа. Най-новият уред за почистване на лице от FOREO – LUNA 4 или останалите четки от серията LUNA могат да бъдат вашият най-добър съюзник тук. Благодарение на технологията T-Sonic™ и силиконовите влакна, четката нежно, но изключително ефективно премахва мъртвата кожа и всички замърсявания, оставяйки кожата гладка, сияйна и готова за нанасяне на грим.

Стъпка 2: Интензивна хидратация

След като кожата ви е идеално почистена, е време да я овлажните. Устройството UFO 3 е нова ера в грижата за кожата. Благодарение на иновативни технологии за крио и термотерапия, звукови пулсации и LED-светлинна терапия, UFO 3 осигурява допълнителна доза хидратация и ускорява усвояването на активните съставки, съдържащи се в маската. За грим за Хелоуин е препоръчително да заложите на маската Make My Day, която благодарение на своята формула с хиалуронова киселина и червени водорасли е идеална за всеки тип кожа, особено за суха, дехидратирана кожа, изложена на вредни влияния на околната среда. Оставете устройството да засили ефектите си по време на двуминутната програма, оставяйки кожата ви копринено гладка и сияйна.

Изключително ефективно дуо за премахване на грим от FOREO

След като вечерта на Хелоуин приключи, идва неприятната реалност по премахването на грима и продуктите на FOREO са сред най-ефективните на пазара за тази цел. Първо използвайте ултраподхранващ почистващ балсам LUNA™. Това е лек продукт, който се трансформира в кадифено масло за ефективно премахване дори на водоустойчив грим, SPF и себум, който оставя кожата мека и подхранена. Следващата стъпка е Microfoam Cleanser 2.0, т.е. пяна, която се променя от кадифен крем до деликатни микробалончета. Формулата му нежно отстранява дълбоките замърсявания и остатъци след първия етап от премахването на грима. Ако чувствате необходимост, можете да добавите и звуковата четка за лице LUNA 4 към тази почистваща рутина.

Устройствата и козметиката на FOREO се предлагат на foreo.com и от местни партньори като Notino и Douglas.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама