Бургазлийка ни представя на Mrs. Universal 2016


Бургазлийка ни представя на Mrs. Universal 2016

Една от финалистките в обновения наскоро конкурс за омъжени жени Мисис Бургас, Валя Жекова, бе избрана да представя страната ни на международния финал на Mrs. Universal 2016. Събитието ще се проведе средата през юли месец на испанския остров Тенерифе.

Бургазлийката е доказана и успяла дама, съпруга и майка на две прекрасни дъщери – на 21 и 27 години. По професия е инжинер химик, като от дълго време оглавява дирекция „Лабораторни изследвания“ в Регионална здравна инспекция-Бургас.

Красива дама вече е в трескава подготовка за представянето си на Мисис Вселена 2016. Наскоро тя засне специална фотосесия, която ще е и първоначалната и визитка към конкурса. По време на снимките Валя сменя няколко визии, естествено в близост до морето, като бе избрала изцяло да заложи на роклите на обичаната от всички в морския град – Мария Диомова и модна къща „Диома“.

За перфектното си излъчване се бе доверила на професионалните умения на топ гримьорката Арсена Андреева, а завладяващите кадри улови фотографа Наско Иванов.

„Започнах вече да се подготвям за самата програма на конкурса, за моето представяне, за това как по най-добрия начин да представя страната си. Много се вълнувам, за мен това е едно голямо предизвикателство. Очаквам да преживея много положителни емоции, да се запозная с различни хора, а и защо не да се върна с някой приз в България! „- споделя с нестихваща усмивка г-жа Жекова.​

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама