Бюти тенденциите, които ще са актуални през 2022


Бюти тенденциите, които ще са актуални през 2022
Снимка: iStock/Guliver

Смело влязохме в новата година и макар все още да има много неизвестни в заобикалящия ни свят, можем да се порадваме на тази малка частица сигурност в лицето на бюти тенденциите за 2022. Не особено изненадващо, но най-актуалните от тях са вдъхновени от Y2K културата. А благодарение на TikTok и другите популярни платформи, всички трендове се разпространяват със скоростта на светлината, така че бъдете бързи и експериментирайте смело.

1. Бандани за коса

От Алая през Лизи Макгуайър, та чак до Бритни и Бионсе, не може да се отрече, че банданите бяха основен тренд през ранното хилядолетие. Носени ниско над челото или с бретон, надничащ отгоре, банданите за коса бяха хит! И очевидно през 2022 ще влязат и във висшата мода, като от Chanel първи наложиха тенденцията.

2. Фиби

Да, и те се върнаха. Като оставим настрана сладката естетика, фибите са чудесни за поддържане на бебешката коса и израсналия бретон.

3. Блестящи сенки

За максимално въздействие наслоете различни нюанси и текстури на сенките, както наскоро направи гримьорът Алън Авенданьо за Ванеса Хъджинс.

4. Контрастен молив за устни

С увереност да кажем, че повечето, ако не и всички, модни и бюти тенденции са циклични. Дори тези, за които сме се клели, че никога повече няма да носим, се връщат и ни карат да преосмислим позицията си. Като по-тъмните моливи за устни.

5. По-тънки вежди

След години, прекарани в трескаво рисуване на плътни вежди, може би ще се зарадвате, че по-тънките, извити и естествени вежди се възраждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама