Българка ни представя на престижен конкурс в Лос Анджелис


Българка ни представя на престижен конкурс в Лос Анджелис

Лидия Иванова е сред претендентките на един от най-престижните конкурси в Америка "Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на Юнеско през април тази година.

За да се включи в него, представителката на нашата страна е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят.

“Queen of the Universe “е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от третия свят.

Лидия успява да спечели журито с идея за своя кампания, която е под мото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“. Самата тя споделя, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс. В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис с отличен успех, за да може след това да специализира пластична хирургия.

За краткият си престой в Америка, Лидия успява да привлече вниманието на множество влиятелни личности от световния шоубизнес. Българката е посетила последната церемония от връчването на наградите EMMY, където се запознава с водещи продуценти и журналисти от Холивуд. На церемонията тя е единствената, която успява да се снима с Дерек Хю, който пожелал да си направи селфи с нея.

Българката сподели, че е успяла да се срещне с Дженифър Лорънс, от която е със страхотни впечатления, а на Хелоуин е присъствала на парти в Бевърли Хилс и е посетила къщата на Чарли Шийн, и е успяла да види отблизо домовете на Парис Хилтън, Шакира,Том Джоунс и Роби Уилямс.

За престижния благотворителен конкурс Лидия ще работи с танцьорите на Риана, както и с водещи гримьори, фризьори и стилисти от световен мащаб.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама