Грим трикове, с които ще го плените


Грим трикове, с които ще го плените
Снимка: iStock/Guliver

Когато отиваме на среща с любимия мъж, в главата ни бушуват стотици въпроси „Не е ли твърде разголено?“, „Може би червилото е твърде ярко...“, „Дали пък не сложих твърде много пудра?“ и още много други. За да ви спестим трескавото чудене как точно да се гримирате, за да не е нито твърде очебийно, нито пък прекалено небрежно, днес ще ви представим грим техниките, по които мъжете откровено си падат. Може би пък наистина не гледат само в деколтето...

Извити мигли

Все пак, очите са прозорец към душата на човек и съвсем не е нужно те да са покрити с няколко пласта сенки. Изкуствените мигли могат да изглеждат доста преекспонирано, затова ние ви съветваме да се доверите на извивачката за мигли, допълнена от един слой качествена спирала, която няма да остави малко бучици.

Пухкави устни

Забравете за лепкавите и блестящи гланцове, защото те наистина ужасяват мъжете. Вместо тях, можете да заложите на току-що ексфолирани устни, „съживени“ с хидратиращ балсам с плодов аромат.

Леко опушени очи

Повтаряме още веднъж – леко опушени! Никой господин не би бил очарован от идеята да вечеря с панда в изискан ресторант. Оставете тежкия опушен грим за дискотеката, а експериментирайте с техниката за преливане на цветове. Нанесете 2 близки нюанса моливи за очи и след това ви блендирайте с нежни движения.

Хайлайтър вместо руж

Да, знаем колко държите да подчертаете скулите си „като хората“, но вашият човек просто няма да го оцени. Вместо внимателно да контуирате лицето си с прасковени и златисти нюанси, най-добре озарете кожата си с малко хайлайтър.

Блестящ лосион вместо автобронзант

Да си кажем честно, дори ние не харесваме морковения оттенък, който придава автобронзантът. Изобщо няма да коментираме пък странните линии, които остават по кожата при неравномерно нанасяне. Вместо него, освежете тялото си с ароматизиран лосион с блестящи частици. Не забравяйте да наблегнете на колената и деколтето!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама