Идеи за хелоуински грим (снимки + видео)


Идеи за хелоуински грим (снимки + видео)
Снимка: iStock/Guliver

Октомври е – вече го усещаме по студенината във въздуха и появяващите се декоративни тикви в магазините. Това означава, че е дошло време за един от най-популярните есенни празници, а именно Хелоуин. Все още ли не сте се вдъхновили каква да бъде визията ви тази година? Ето няколко предложения, от които да почерпите вдъхновение.

То

Тазгодишният хит в киното "То" завладява и хелоуин костюмите. 21 години след запознанството ни с кръвосмразяващия клоун Пениуайз, той пак е излязъл, за да се нахрани от страха ни. За любителките на грима, които искат да са по-бляскави, тази женска версия не е толкова страшна и включва популярното очертаване на устните.

Харли Куин

Изненада! Фаворитът в костюмите за миналата година няма как да излезе напълно от мода. Ако вие и приятелките ви вече сте били Харли Куин, то тази година пак можете... Само че на ред е комикс версията й.

Раздвоено виждане

За постигането на тази илюзия трябва да се поупражнявате, ако искате симетричност. В този случай две очи няма да са ви достатъчни и ще трябва да си нарисувате още.

Зомби ухапване

Искате нещо по-семпло? Просто нанесете светъл фон дьо тен, а след това вземете тъмносиви сенки и подчертайте скулите, разнесете по клепачите и сложете в центъра на устните. А за да направите инфектираното място, следвайте инструкциите в клипчето.

Полярна лисица

Можете ли да познаете от коя скандинавска народна приказка е вдъхновена тази визия? И ние си помислихме, че е от финландската легенда за огнената лисица. Ако можете да пресъздадете грима - през деня ще изглеждате като снежна кралица, а през нощта (и ако разполагате с ултравиолетова светлина) Северното сияние ще заблести на челото ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама