Избраха индийка за Мис Вселена 2021 (СНИМКИ + ВИДЕО)


Избраха индийка за Мис Вселена 2021 (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Индийката Харназ Сандху спечели престижния конкурс за красота "Мис Вселена". Събитието се проведе в израелския курорт Ейлат и беше излъчено на страницата на конкурса в YouTube.

Първа подгласничка на Сандху стана парагвайката Надя Ферейра, а втора - Лалела Мсване от Южна Африка.

21-годишната победителка, която е актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Конкурсът се проведе в три етапа - представяне на национално облекло, бански и интервюта с участничките, които да покажат ораторските им умения.

След кръга по бански костюми 10 участнички достигнаха до финалната част на церемонията, след което само пет от тях имаха възможност да отговорят на въпроси на съдиите по актуални теми и да се доближат до финала. След този етап финалистките от Индия, Парагвай и Южна Африка трябваше да произнесат кратка реч по определена тема.Те бяха помолени да дадат съвет на момичетата, които трябва да се справят с натиска в днешния модерен свят. Победителката се обърна към младите хора с енергичен призив да вярват в себе си, да не се сравняват с другите и да мислят за важните събития, които се случват в света.

Момичета от 80 държави взеха участие в 70-ото издание на конкурса, който за първи път се проведе в Израел на фона на затруднения заради пандемията от коронавирус и призиви за бойкот заради отношението на страната към палестинците.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама