Избраха Мисис Планет 2016


Избраха Мисис Планет 2016

Престижният международен конкурс за омъжени дами Мисис Планет се проведе на 27-ми юни на Амфитеатъра в старинния Созопол.

Победителка стана представителката на Македония - Рената Чапаровска.

Лицензиант и председател на 20-членното международното жури е Ирина Папазова собственик на агенция Интерсаунд.

За форума пристигнаха дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка, Австралия. Гост-хотел отново беше Грийн лайф ризорт Созопол. Наситена едноседмична програма предшестваше финала: брифинг с Кмета на Община Созопол, разглеждане на региона и забележтелностите му , както и с конференции свързани с Гриин Планет и опазването на планетарното еко развновесие. Участваха и в Фешън ШОУ и Интервю с международното жури.

Вълнуващо начало на конкурса започна с кръг на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представи себе си и своята страна на фона на националния флаг. Второто дефиле беше свързано с екологичната мисия на конкурса "Еко планета“ – да запазим природата чиста за нашите деца. В него дамите сътвориха невероятно шоу, облечени в тоалети от еко-материали. Атрактивно шоу на таланта изненада с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна. За финал и награждаване участничките се появиха в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави.

Класиране:

MRS PLANET 2016 III runner up Maia Juhansoo  - Естония

MRS PLANET 2016 II runner up Sri Rajitha Edula - Австралия

MRS PLANET 2016 I runner up Chantelle Owens - Южна Африка

MRS PLANET BEAUTY 2016 Olesya Ponamarenko - Русия

MRS PLANET TALENT 2016 Rada Kuzmina - Татарстан

MRS PLANET 2016 Renata Chaparovska - Македония

През 2017 година конкурсът ще напусне България, за да даде възможност на една от победителките да бъде домакин на международния форум за омъжени дами MRS PLANET 2017.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама