Жена носи корсет 7 години, за да прилича на героиня от комикс


Жена носи корсет 7 години, за да прилича на героиня от комикс

Някои жени са готови на всичко в името на красотата. Кели Лий Дикей си е стягала талията със специален корсет в продължение на седем години, за да прилича на фаталната красавица Джесика Рабит от анимационния филм "Кой натопи заека Роджър", съобщи в."Дейли мирър".

27-годишната нюйоркчанка разказва, че винаги се е увличала по комикси, които я навели на мисълта да си стегне талията с корсет. Въпросната част от облеклото предизвиква немалко проблеми - с него е трудно да се качваш по стълби и да носиш нещо тежко.


"Няколко пъти играх мач с корсета. Беше интересно преживяване. Но никога не го слагам в залата за тренировки, защото наистина е опасно" - споделя Лий Дикей.

Въпреки че застрашава здравето й, американката планира да продължи да носи специалния корсет и в бъдеще. Нещо, което ние смятаме за нелепо, но всеки решава за себе си.

Все пак Кели не може да се похвали с титлата за най-тънка талия в света. Този приз принадлежи на американката Кати Юнг. С корсет обиколката й е малко над 38 сантиметра, а без корсет е около 53 сантиметра.

Източник: БТА

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама