Kак да се гримират жените със сини очи (ВИДЕО)


Kак да се гримират жените със сини очи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Що се отнася до това какви цветове на сенките ще направят сините очи изпъкващи, помислете за топли нюанси като оранжево, кафяво, праскова и теракота, заедно с блестящо шампанско и богати горски плодове.

Вижте още: Колко добре познавате косата си? Степен на порьозност

В зависимост от това колко драматични или естествени искате да станете, обичам да използвам цветове, които са почти противоположни на окото, за да създам контраст и наистина да подчертая цялостния цвят на очите“, казва Нийл Сцибели, гримьор на холивудските звезди.

Изборът на цвят на сенките за очи е само половината от уравнението. Еди Дуйос, професионален гримьор Make Up For Ever и старши мениджър на Pro Education & Artistry, предлага да помислите какво настроение искате да издадете с вашия грим.

Обичам да подхождам към гримирането на очите като към игра. По-скоро е „Кой искам да бъда днес? Искам ли да се чувствам могъщ, или се чувствам по-фин и романтичен?“, споделя Дуйос.

 Днес ви представяме видео урок, с които ще можете лесно да направите професионален грим на сините си очи, така че да се изведе максимално цветът им.

Вижте още: Забравете за дезодорантите! Мощни природни средства срещу изпотяване

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама