Какво казва формата на червилото ви за вас


Какво казва формата на червилото ви за вас
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Има много начини, по които психолозите могат да определят профила на жената – по дрехите, по предпочитаните цветове, по походката… Оказа се, че могат и по червилото! Вероятно сте забелязали, че вие и вашите приятелки придавате различни форми на червилата, поставяйки ги всекидневно върху устните си. Е, тези форми определено не са без значение, защото издават част от характера ви.

Леко заострена форма

Ако нанасяте червилото си по начин, по който то запазва почти първоначалния си фабричен вид, това говори, че сте практични и уверени дами. Обичате да спазвате правилата на живота, правите си подробни графици и като цяло сте последователна личност.

Заоблена форма

Вие сте амбициозни, старателни и търсите логиката във всичко, с което се захващате. Не обичате да пилеете време, нерви и емоции, което говори за силен и самостоятелен характер. Единственото, което ви липсва, е щипка импулсивност и чувство за хумор.

Силно заострена форма

Ако формата на червилото ви наподобява добре подострен молив, то вие сте креативни, енергични и определено не ви липсва самочувствие. Малко трудно създавате нови приятелства, защото си мислите, че всички са ви длъжни. Но в моментите, когато успявате да преглътнете егоизма си, вие сте истински фурии и всички ви обожават!

Плоска форма

Дамите, чието червило е като отсечено, обичат предизвикателствата. Те са независими, добри съветници и страхотни слушатели. Въпреки че са доста разсеяни на моменти, те са изключително всеотдайни и и верни приятели, на чието рамо можете да поплачете.

Вдлъбната форма

В случай, че нанасяте червилото си по начин, по който го вдлъбвате, то вие сте любознателни, вечно забързани и с приключенски дух. Имате оригинално мислене, което ви печели симпатиите на околните, особено на работното място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама